Over ons

Tuinaanleg

Elke dag staan wij klaar om mensen te helpen bij het verbeteren en aanleggen van de meest prachtige tuinen. Van een duurzame tuin tot aan een groene tuin in een bepaalde stijlsoort, bij ons is vrijwel alles mogelijk. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan bij het aanleggen van diverse tuinen zetten we graag in voor uw nieuwe tuin.

Naast de aanleg van complete tuinen, kunt u bij Van der Meij tuinen natuurlijk ook terecht voor het aanpassen en opknappen van uw tuin. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, het plaatsen van een overkapping of vlonder, etc. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u te bespreken.

Verlichting

Een tuin heb je om van te genieten. En waarom zou dat ‘s avonds ook niet gelden? Tuinverlichting is handig om een pad, de oprit en de voordeur te verlichten. Maar natuurlijk kan tuinverlichting ‘s avonds ook zorgen voor een prachtige sfeer in de tuin: juist verlichting maakt de sfeer. Ongenode gasten houd je op afstand met een goed verlichte tuin.

Sierbestrating

Sierbestrating is een belangrijke en vaak het meest kostbare onderdeel van uw tuin.

Onder sierbestrating verstaan wij niet alleen het terras maar ook de tuinpaden, stenen plantenbakken en een eventuele oprit.
Bestrating bepaalt de sfeer in de tuin. Het maakt nogal een verschil of u kiest voor tegels van natuursteen, voor oude waaltjes of strakke betonklinkers. De vorm; slingerend of recht, hoogteverschillen en eventuele patronen waarin we stenen leggen, werken allemaal mee aan het totaalbeeld.

Een stijlvol terras, een rustieke oprit of een speels pad wordt in belangrijke mate bepaald door de uitstraling van het materiaal dat wordt gebruikt. Natuurlijk is de plaatsing en wijze van verwerken ook erg belangrijk. Van der Meij tuinen geeft u tips en adviezen om bestrating in uw tuin op een goede wijze te verwerken voor een schitterend resultaat.
Dankzij ons machinepark met onder andere een laser, trilplaat, stenenknipper en diamantzaag zijn we in staat om de werkzaamheden vakkundig én in eigen beheer uit te voeren. Dat geldt niet alleen voor een oprit, terras of pad in de tuin, maar ook voor het grondwerk..

U kunt ons ook ingeschakelen voor de herbestrating van bestaande bestrating, eventueel gecombineerd met nieuwe stenen. Neem contact met ons op.

Houtwerk

Hout is een prima product om de tuin levendig te maken en te houden. Van erfafscheidingen tot vlonders, van tuinhuisjes tot pergola’s en van prieeltjes tot overkappingen.

Wilt u uw tuin verfraaien met houtwerk? Dan is Van der Meij tuinen uw deskundige hovenier. Ongeacht wat nodig is, wij weten raad en beschikken bovendien over alle benodigde gereedschappen en machines.

Een overkapping in uw tuin biedt bescherming tegen wind, regen en zon, waardoor u op ieder gewenst moment buiten kunt zitten. Op warme en zonnige dagen kunt u er beschutting vinden tegen felle zon en op koude en regenachtige dagen zit u er juist lekker warm en droog.

Voorbeelden van houtwerk dat wij voor u kunnen leveren en plaatsen zijn:

Blokhutten

Tuinhuisjes

Vlonders

Plantenbakken

Wilt u uw tuin verfraaien met houtwerk? Dan is Van der Meij tuinen uw deskundige hovenier. Ongeacht wat nodig is, wij weten raad en beschikken bovendien over alle benodigde gereedschappen en machines. Bovendien leveren wij ook het hout en bouwpakketten van tuinhuisjes en overkappingen.

Onderhoud

U hoeft geen groene vingers te hebben om een mooie tuin te hebben. Afhankelijk van de tijd die u zelf aan het onderhoud van de tuin wilt besteden, kunt u ons inschakelen voor het onderhoud waar u zelf niet aan toe komt. Wij maken tuinen winterklaar, verzorgen het gazon, scheren de hagen, bemesten waar nodig, verwijderen onkruid en onderhouden uw vijver.
Wij kunnen er voor zorgen dat uw tuin het hele jaar door er verzorgd uitziet. Zo houd u meer tijd over om van uw tuin te genieten. Het onderhoudswerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

Beplanting

Met de tuinbeplanting geven we eigen sfeer aan uw tuin. Planten vormen samen een geheel die het karakter van uw tuin ondersteunen en versterken. Een tuin is immers geen verzameling van soorten planten maar een combinatie van soorten planten. Wij leveren graag een beplantingsplan, al dan niet in combinatie met een tuinontwerp. Een goed beplantingsplan laat uw tuin optimaal tot zijn recht komen en zorgt dat uw tuin ieder seizoen weer anders is.

Contact

U kunt via onze site vandaag nog een afspraak maken met ons. Dankzij deze mogelijkheid kunt u binnen no time samen met ons om de tafel zitten om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u nog meer informatie bel ons dan gerust op … of …

Menu