Van der Meij tuinen: voor een goede hovenier in Lisse

Bent u op zoek naar een hovenier in Lisse, die uw tuin voor u kan aanleggen? Of naar iemand die verstand heeft van groen en u hierbij kan helpen? Dan is Van der Meij tuinen het bedrijf waar u bij kan aankloppen voor hulp. Wij helpen u namelijk graag met al uw vragen en kwesties bij het aanleggen en onderhouden van groen. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, wij helpen u graag. Laat het ons daarom vooral weten als u een hovenier nodig hebt in Lisse of in de omgeving.

Tuin laten aanleggen of onderhouden door de hovenier in Lisse

Onze voornaamste bezigheid is het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit kan voor zowel bedrijven als particulieren zijn. Als u een nieuw huis heeft gekocht, is er een grote kans dat u de tuin hiervan naar uw smaak wil aanpassen. Met een beetje hulp kan het dan echt uw droomtuin worden. Daarom kan het zeker geen kwaad om Van der Meij tuinen in te schakelen. Wij helpen u namelijk graag met het aanleggen van uw tuin. Ook kunnen wij uw tuin onderhouden. Dit willen vooral veel bedrijven, om hun tuin er toch goed uit te laten zien, zonder dat de werknemers van het betreffende bedrijf in de tuin aan het werk moeten.

Andere werkzaamheden van de hovenier in Lisse

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen, zijn wij voor nog veel meer zaken in te schakelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de gemeente helpen met het onderhoud van openbaar groen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het inrichten of het onderhoud van vegetatiedaken. Wij kunnen dus voor veel verschillende mensen van dienst zijn. U kunt ons slechts eenmalig inhuren, maar u kunt ook een afspraak met ons maken dat wij bijvoorbeeld maandelijks langskomen om uw bedrijfstuin te onderhouden.

Neem contact op als u wil dat wij langskomen

Als u wil dat wij bij u langskomen voor de aanleg of het onderhoud van uw tuin, dan kunt u contact met ons opnemen. Als het de eerste keer is dat u onze hulp nodig heeft, dan kunnen we eerst samen gaan zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we direct langskomen om te bekijken wat er moet gebeuren. Voor een hovenier in Lisse, een hovenier in de Bollenstreek of een hovenier in Leiden zit u bij ons goed. Als u in deze omgeving een hovenier nodig hebt, kunt u contact opnemen met Van der Meij tuinen.

Menu