Bij Van der Meij tuinen moet u zijn voor een goede hovenier in Leiden

Bent u op zoek naar een goede hovenier? En bent u woonachtig in Leiden of in de omgeving van Leiden? Wilt u een tuin laten aanleggen? Of wilt u uw bedrijfstuin laten onderhouden? Dan zit u goed bij Van der Meij tuinen. Wij zijn namelijk dé hovenier waar u moet zijn in Leiden. Wij kunnen u hulp bieden bij alles omtrent groen. Wij kunnen bijvoorbeeld een tuin voor u aanleggen. Als u een nieuwbouwhuis heeft gekocht, is er nog niets in de tuin aanwezig. Wij kunnen dan samen met u een plan maken over hoe uw droomtuin er uitziet. Vervolgens kunnen wij de tuin precies zo aanleggen zoals we het met u besproken hebben. Hierdoor creëren wij uw droomtuin, en helpen wij u ook nog eens met de aanleg hiervan. Lijkt dit u wel iets? Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij u wat we voor u kunnen betekenen.

De voornaamste werkzaamheden van een hovenier in Leiden

Van der Meij tuinen is vooral actief in Leiden en de omgeving. Wij kunnen hier verschillende dingen voor u betekenen. Voor u als particulier kunnen wij uw tuin aanleggen of onderhouden. Maar, wij werken niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld eens per maand uw bedrijfstuin onderhouden, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Hierdoor blijft uw bedrijfstuin er mooi uitzien als u uit het raam kijkt tijdens het werken. Daarnaast kunnen wij ook gemeentes helpen met het onderhoud van openbaar groen. Dit houdt in dat wij al het groen langs de weg die niet iemands privébezit zijn kunnen onderhouden. Zo blijven dorpen en steden er verzorgd uitzien.

Schakel de hulp in van Van der Meij tuinen

Als u een hovenier nodig hebt in Leiden, dan moet u bij Van der Meij tuinen zijn. Echter, we zijn niet alleen actief in Leiden. Wij zijn ook een hovenier in Lisse en een hovenier in de Bollenstreek. Ook als u hier woont, kunt u ons dus inschakelen. Als u een hovenier nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij willen u heel graag helpen, en daarom staan we graag voor u klaar! Neem dus vooral contact met ons op als u hulp nodig heeft met het aanleggen van uw tuin of met het onderhouden van groen. Hopelijk zien we u dan snel!

Menu