Voor een hovenier in de Bollenstreek moet u bij Van der Meij tuinen zijn

Een hovenier in de Bollenstreek bijvoorbeeld? Wat doet die nu eigenlijk? Een hovenier is iemand die zich bezighoudt met het aanleggen en onderhouden van tuinen en ander groen. Wij van Van der Meij tuinen houden ons dus de hele dag bezig met groen en alles eromheen. Voor de mooiste tuin bent u bij ons dus op het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw tuin naar wens te maken. Maar hoveniers werken niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven of gemeentes kunnen gebruik maken van onze diensten. Hoe dit precies zit?

Hovenier in de Bollenstreek voor bedrijven en gemeentes

Als bedrijf of gemeente is het erg nuttig om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen namelijk alles omtrent uw groen regelen. In een gemeente zijn er vaak veel plekken met groen te vinden. Dit moet natuurlijk ook onderhouden worden. Daarom kan een gemeente ons inhuren om dit voor hen te doen. Ook bedrijven kunnen bijvoorbeeld een tuin hebben, of andere groenvoorzieningen die onderhoud nodig hebben. Ook dit doen wij graag voor u! Als wij voor uw bedrijf of gemeente van dienst kunnen zijn, neem dan vooral contact op!

Hovenier in de Bollenstreek voor particulieren

Ook als particulier kunt u zeker gebruik maken van een hovenier. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Heeft u dus net een nieuw huis gekocht, waarvan de tuin nog helemaal naar uw wens aangepast kan worden? Dan willen wij u hier heel erg graag mee helpen. Samen met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Als u helemaal tevreden bent, kunnen wij al het uit te voeren werk voor u doen. Het gaat hier voornamelijk om het bestraten en om het planten van het groen. Ook kunnen wij onderhoud aan uw tuin voor u doen. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u zeker contact opnemen.

Neem contact met ons op bij interesse

Als u een bedrijf, gemeente of particulier bent die wel hulp kan gebruiken bij iets omtrent tuinen en andere groenvoorziening, dan is Van der Meij tuinen het hoveniersbedrijf waar u moet zijn. Als u interesse heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij werken als hovenier in de Bollenstreek, maar ook zijn wij hovenier in Lisse en hovenier in Leiden. Als u dus in een van deze regio’s woont, dan kunt u bij ons terecht. Neem dan ook snel contact op, en dan zien we u hopelijk binnenkort!

Menu